در واقع، نوشیدن منظم چای نیم کیلویی دبش با کاهش 30 درصدی خطر افسردگی مرتبط است.
جالب توجه است، تصور میشود که اجزای چای واقعی، از جمله کافئین، چایآپونین، التیانین و پلیفنولها، میتوانند با کاهش التهاب، تأثیر بر مسیرهای عصبی و تعدیل هورمونهای مؤثر بر خلقوخو مانند دوپامین، بر مغز تأثیر بگذارند.
علاوه بر این، عمل واقعی تهیه و نوشیدن چای ممکن است اثرات مثبتی بر خلق و خو داشته باشد.
برخی از اثرات تقویت کننده خلق و خوی چای احتمالاً از اقدام استراحت برای تهیه آن و انتظار برای لذت بردن از آن ناشی می شود.
علل دیگر احتمالاً به تجربیات حسی چای و نقش فرهنگی چای در بسیاری از جمعیت ها برمی گردد.
علاوه بر این، ممکن است فعالیتهای مثبت روزانه کوچک، مانند تهیه یک فنجان چای، به مرور زمان جمع شوند و به پیشگیری از افسردگی کمک کنند.
با این حال، هنوز به تحقیقات بیشتری نیاز است تا مشخص شود چای داغ چگونه می تواند بر خلق و خو تأثیر بگذارد.
برخی از محققان پیشنهاد می کنند که شکم انسان حاوی گیرنده های دما است. بنابراین، نوشیدن یک نوشیدنی گرم مانند چای ممکن است بر پاسخ بدن شما به دما تأثیر بگذارد.
یک مطالعه نشان داد که مصرف آب گرم در دمای 126 درجه فارنهایت (52 درجه سانتی گراد) می تواند لرزش را به مدت 10 دقیقه کاهش دهد، که ممکن است هنگام کار و ورزش در شرایط سرد مفید باشد.
نوشیدن مایعات گرم مانند چای ممکن است به کاهش لرز در شرایط سرد کمک کند.
ترکیبات گیاهی موجود در نوشیدنی گرم و تسکین دهنده ممکن است علائم افسردگی را کاهش دهد، خلق و خو را تقویت کند، از سلامت چشم محافظت کند و به پیشگیری از برخی بیماری ها کمک کند.
مقدار قابل توجهی از شواهد علمی، نوشیدن چای بیش از حد داغ را با ایجاد سرطان مری، به ویژه در افرادی که سیگار می کشند و الکل مصرف می کنند، مرتبط می دانند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.