شوینده ضد جوش بیوآکوا معروف ترین برند در کل جهان تقلب از آب در آمد

در نبرد بدون نسخه علیه جوش ها، چند ماده اصلی وجود دارد که باید در مورد آنها بدانید و سالیسیلیک اسید در بالای این لیست قرار دارد.

به زبان ساده، اسید سالیسیلیک و شوینده ضد جوش بیوآکوا یکی از بزرگترین دشمنان آکنه است.

در ثانیه ای که می بینید زیت به صورت شما هجوم می آورد، به درمان لکه بینی می پردازید.

یک شبه آن را روی یک لکه می‌مالید و ممکن است صبح با جوشی که خشک شده و بسیار کمتر دیده می‌شود از خواب بیدار شوید.

اما، اسید سالیسیلیک چه کاری برای پوست انجام می دهد و بهترین راه ها برای بهره مندی از مزایای آن چیست؟

تصویر کنترل ALL ABB
برای فهمیدن این موضوع، ما با متخصصان پوست تایید شده از هیئت مدیره مشورت کردیم تا به بررسی دقیق نحوه عملکرد اسید سالیسیلیک روی پوست، چه کسانی باید (و نباید) از آن استفاده کنند، و چرا یک عنصر اساسی در مبارزه با جوش ها است.

ابتدا بیایید مشخص کنیم اسید سالیسیلیک چیست. ران رابینسون شیمیدان آرایشی و بهداشتی می گوید اسید سالیسیلیک از پوست درخت بید گرفته می شود و به دسته ای از مواد به نام سالیسیلات ها تعلق دارد.

ساختار آن کمی پیچیده است، اما درک آن برای یادگیری اینکه چرا (و چگونه) به خوبی کار می کند، مهم است.

وقتی صحبت از محصولات مراقبت از پوست می شود، دو دسته اسید وجود دارد که اغلب می بینید: اسیدهای بتا هیدروکسی (BHAs) و اسیدهای آلفا هیدروکسی (AHAs).

رندی شولر، شیمیدان آرایشی، می گوید: اسید سالیسیلیک یک اسید بتا هیدروکسی است. “[این] به این معنی است که بخش هیدروکسی مولکول توسط دو اتم کربن از قسمت اسیدی جدا می شود، برخلاف اسید آلفا هیدروکسی که در آن با یک اتم کربن از هم جدا می شوند.”

ایا هنوز شما با مایید؟ خوب است، زیرا اینجاست که سرگرم کننده است.

شولر می‌گوید: «این ساختار مهم است زیرا اسید سالیسیلیک را بیشتر در روغن محلول می‌کند تا بتواند به منافذ پوست نفوذ کند.

هر دو اسیدهای آلفا و بتا هیدروکسی پوست را لایه برداری می کنند، اما AHA ها محلول در آب هستند، در حالی که BHA ها محلول در روغن هستند، دکتر سجل شاه، متخصص پوست دارای گواهی هیئت مدیره مستقر در نیویورک توضیح می دهد.

نمونه هایی از AHA ها، برای مرجع، شامل اسیدهای گلیکولیک و لاکتیک هستند. .

دکتر شاه توضیح می دهد: “به طور کلی، مواد محلول در روغن از طریق لایه های لیپیدی بین سلول های پوست با سهولت بیشتری نفوذ می کنند.

به عبارت دیگر، مواد محلول در روغن می توانند در سطح عمیق تری نسبت به همتایان محلول در آب خود به پوست نفوذ کنند.