بر اساس مطالعهای که در سال 1989 در مجله انجمن شیمی دانان آرایشی منتشر شد، روغن کنجد خارجی تصفیه شده دارای رتبه کودوژنیک یک و روغن کنجد تصفیه نشده دارای رتبه سه است.
روغن های غیر کومدون زا، مانند روغن کنجد، گزینه های خوبی برای بسیاری از انواع پوست هستند.
از آنجایی که روغنهای غیر کومدوژنیک منافذ را مسدود نمیکنند، روغن کنجد ممکن است روی پوستهای مستعد آکنه به خوبی عمل کند.
خواص ضد التهابی روغن کنجد نیز ممکن است به توانایی های آن در مبارزه با آکنه بیافزاید، اگرچه در حال حاضر هیچ داده علمی برای اثبات این موضوع وجود ندارد.
اگرچه مطالعات روی روغن کنجد محدود است، به ویژه با توجه به مزایای مراقبت از پوست، برخی از اکتشافات در مورد خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد التهابی آن وجود دارد:
یک مطالعه حیوانی در سال 2005 نشان داد که استفاده موضعی از روغن کنجد ممکن است استرس اکسیداتیو را کاهش دهد، که می تواند منجر به آسیب سلولی یا بافتی شود.
یک مطالعه اخیر روی حیوانات نشان داد که استفاده موضعی از روغن کنجد برای بهبود زخمهای سوختگی درجه دو مفید است.
یک مطالعه کوچک منبع معتبر نشان داد که روغن کنجد، همراه با ماساژ، به طور قابل توجهی درد مرتبط با ترومای اندام را در بین بیماران اورژانس کاهش می دهد.
شواهدی وجود دارد که نشان میدهد روغن کنجد ممکن است به فیلتر کردن پرتوهای فرابنفش (UV) کمک کند، اما نه در حدی که محصولاتی که برای این منظور طراحی شدهاند.
روغن کنجد حاوی ویتامین E است که می تواند به محافظت از سلول های پوست در برابر آسیب های ناشی از عوامل محیطی مانند اشعه UV، آلودگی و سموم کمک کند.
روغن کنجد همچنین حاوی چندین ترکیب فنلی است که به آن خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی می دهد. این ترکیبات عبارتند از:
- توکوفرول
- پینورزینول
- سزامولین
- سزامینول
- سیسمول
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.