استفاده از روغن شتر مرغ حجم دهنده در تولید عطر در هند

شترمرغ، پرنده ای بدون پرواز از خانواده خروس ها (emu، rhea و شترمرغ) با منشأ آفریقا، بزرگترین پرنده جهان است.
روغن شتر مرغ حجم دهنده برای قرن ها توسط مصری ها، رومی ها و آفریقایی ها استفاده شده است فرهنگ برای تسکین موضعی.
روغن شترمرغ عمیقاً به داخل آن نفوذ می کند پوست و خاصیت غیر کومدوژنیک آن رطوبت را برای ساعت ها تامین می کند بدون بستن منافذ این به دلیل سطوح بالای اسید اولئیک 2 است و به این ترتیب می توان به عنوان یک عامل حامل در ترکیب با انواع مختلف استفاده کرد ترکیبات دارویی یا آرایشی، برای رساندن آنها به زیر پوست مانع.
روغن Emu با داشتن ترکیبی مشابه روغن شترمرغ دارای خواص ضد التهابی و حساسیت زدایی پوست است با این حال، وجود دارد داده های تحقیقات علمی محدود در مورد این خواص با روغن شترمرغ.
پراکسیداسیون لیپیدی عامل اصلی تخریب روغن است.
روغن شتر مرغ حجم دهنده
رایج است مشکل در میان روغن های خوراکی و منجر به تغییرات حسی شناخته شده است ترشی اکسیداتیو دلیل اصلی آن است رد روغن توسط مصرف کنندگان ترش باعث ایجاد مواد شیمیایی نامطلوب می شود تغییر در طعم، رنگ، بو و ارزش غذایی.
علاوه بر این، آن را همچنین باعث تشکیل رادیکال های آزاد مانند هیدروکسیل و پراکسیل می شود رادیکال هایی که با جهش زایی، سرطان زایی و پیری.
سطح اکسیداسیون نشان داده شده با مقدار پراکسید باید باشد به طور ایده آل زیر 20 مگا اکیوان نگهداری می شود.
در صورت استفاده در محصولات خوراکی.
پالایش برخی از ترکیبات جزئی را از چربی های خام حذف می کند و روغن هایی با عملکرد بالای گلیسرید خالص.
اجزای جزئی شامل رنگدانه های رنگی، اسیدهای چرب آزاد، پراکسیدها، بوها و مواد غیر چرب است.
اسیدهای چرب آزاد تشکیل شده در روغن شترمرغ بیشتر خراب می شوند به پراکسیدها تبدیل می‌شوند که به مواد بدبو تجزیه می‌شوند که روغن را فاسد می‌کند.
  • منابع:
    1. Refining ostrich oil and its stabilization with curcumin